Forrett
Bruchetta med tomatsalat og aioli
Salat med chili marinerte reker. Serveres med focaccia brød
serranoskinke med honningmelon
Hovedrett
Kveite
Timian og hvitløksbakt kveite
Serveres med babygulrot, aspargesbønnesalat med bacon, urtesmør og potetpure`.
Lammefilet
Indrefilet av lam. Serveres med ristet aromasopp og sellerirotpur`e.
Mintsaus og ovnsbakte Amandine poteter.
Biff av okse
Serveres med ovnsbakte asparges bønner, soltørket tomat, sesongens sopp, gulrotpuré, rødvinssaus og saltbakte Amandine poteter
Dessert
Sjokoladebrownie
Myk sjokoladebrownie med tørket aprikos. Serveres med vaniljesaus og bærcoulis.
Kaffe/te
Epledrøm
Butterdeig fylt med vaniljekrem, epler og rosiner. Serveres med vaniljeis.
Kaffe/te
Lime panna cotta
Serveres med kaffe/te
Priser
2 retter
699,-
3 retter
829,-
Vinpakke 1
2 gl vin
298,-
Vinpakke 2
1 gl musserende og 3 gl vin
599,-