Julemat på bord

Julebord

Planlegg årets julebord sammen med Café Europa.

 

En julemiddag du sent vil glemme

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å planlegge årets julebord. Hos Café Europa ønsker vi å gjøre julebordet til en minneverdig opplevelse for deg og dine kolleger.

Vår julemeny består av klassiske juleretter med en moderne vri, og er satt sammen av våre dyktige kokker med de beste råvarene. Vi kan tilby alt fra tradisjonell ribbe og pinnekjøtt til deilige vegetariske alternativer. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du får en smakfull julemiddag du sent vil glemme.

Vi tar oss av alt det praktiske

Vi ønsker at du og dine gjester skal kunne nyte julebordet fullt ut, og derfor tar vi oss av alt det praktiske. Vi har egne selskapslokaler for julebord, og kan tilby alt fra dekorasjoner og lys til underholdning og musikk. Vårt erfarne personale vil sørge for at alt går som det skal, slik at dere kan fokusere på å ha det gøy og skape minnerike øyeblikk sammen.

Bestill ditt julebord nå

Vil du sikre deg en plass hos oss til årets julebord? Ta kontakt med oss i dag på telefon eller e-post for å reservere bord og planlegge julebordet sammen med oss. Vi vil gjøre alt vi kan for å skape den perfekte julebordsopplevelsen for deg og dine kolleger.

Velkommen til en smakfull julefeiring hos Café Europa!

0